Du behöver till 3 portioner:
ca 200 gram skivad kalkon
purjolök
1 burk cremefraiche med smak av karljohansvamp och timjan
1 huvud färsk broccoli
Pastaskruvar ca 3 dl
Koka upp vatten i två kastruller och lägg i pastan den ena och broccolin i den andra. Koka pastan enligt anvisningarna. Skär kalkon och purjolök och lägg i stekpannan, häll i burken med cremefraiche och vatten. Jag kryddade med salt och pepparblandning.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Mums, det ser himla gott ut 🙂

  2. avatar

    Ser gott ut!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: