Gissa om det var skönt imorse att vakna utan halsont. Jag är inte lika hes längre heller och känner mig piggare. Så gött alltså. Suget att ge mig ut och springa kommer som ett brev på posten men jag ska ta det lugnt till fredag. Rickard tyckte jag var knäpp som sminkade mig idag när jag bara ska vara hemma men efter några dagars sjukstuga ville jag både känna mig och se pigg ut. Vad ska ni göra idag?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Härligt att du är frisk igen! 🙂

 2. avatar

  Men visst känner man sig lite piggare med mascara 🙂
  Här har vi varit på babysim och ikväll kommer några tjejer hit på Marykay 🙂
  http://lotte4.blogspot.se

 3. avatar

  Skönt att du är piggare. Jag ligger hemna och är sjuk, javisst känns det bättre när man orkar ta en dusch och sminka till sig;)

 4. avatar

  Skönt att du känner dig piggare!! Förstår känslan av att villa komma ut å springa…men ta det lugnt låt kroppen bli frisk först!
  Hoppas du får en härlig dag!

 5. avatar

  Vad skönt att det börjar ge med sig, aldrig kul att vara sjuk =/ Själv ligger jag här hemma med ryggskott och bara längtar efter att det ska försvinna. Haha jag är helt med dig när det kommer till sminkningen … det är precis som att man ser och intalar sig själv att man mår lite bättre när man är "fin" =) Kram på dig Mia

 6. avatar

  Lite smink livar upp och man känner sig genast piggare. så jag förstår dig. skönt du mår bättre.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: