Igår jobbade jag och sen var det bara hem och ladda om för att döma match som assisterande i Danske Banks herrcup. Det var division tre mot fyra och en riktigt rolig och svängig match. Många mål, högt tempo och det smällde på, precis det jag gillar. 
Enligt termometern är det fyra minus så här på morgonen, det kan ju inte stämma tänker jag. Burr, då får jag gå några minuter tidigare så jag hinner skrapa rutorna på bilen. Det blir ingen cykeltur till jobbet då jag ska springa intervaller ikväll.
Den bästa tiden är verkligen nu, när det är ljust på morgnarna och ljust längre på kvällarna, blommorna spirar och det börjar komma knoppar på träd och buskar. Vintern får gärna gå fort men våren vill jag ska gå långsammare så jag verkligen hinner njuta. Hoppas ni får en härlig dag!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Men åh så härlig bild! Här har det varit storm i några dagar men jag längtar så tills det där vädret när man slipper jacka är tillbaka 🙂

 2. avatar

  vad tråkigt med minusgrader!

 3. avatar
  säger:

  Roligt att döma en match! 🙂

 4. avatar

  Hoppas dömandet gick bra! Fin bild 🙂

 5. avatar

  Håller verkligen med, våren är bäst!

 6. avatar

  Ja våren är verkligen underbar 🙂
  sv. Taack!

 7. avatar

  Jaa, jag har fortfarande inte riktigt kommit in i rätt fas på kvällarna då det är ljust så länge men det är jättehärligt. På morgonen hade det kunnat vara mörkt någon timme till så man slipper solen rätt in genom fönstret men ja, petitesser 😉

 8. avatar

  Vill ha några varmare grader till, sen är jag nöjd! ^^
  Tack för din kommentar fina du!:*
  http://fames.se/koehler

 9. avatar

  Ja det Låter som ett bra upplägg, härligt med sommarvärme och få springa ute i friska luften. längtar.

 10. avatar

  Älskar också nu när det är ljusare ute ! 🙂 Känns som dagen blir längre på något sätt 😛

 11. avatar

  Härligt med intervaller sen! 🙂

 12. avatar

  Så fin bild på dig 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: