5 december 2023

Tioåring bröllopsdag

Jag och Rickard firade tioåring bröllopsdag i torsdags och åkte iväg till Vadstena för att bo på hotell och bara ta hand om varandra. Vi var galet sugna på friterat så vi hittade en liten mysig kinarestaurang där vi åt trerätters för typ inga pengar alls.
Det var precis lika kallt som det såg ut. Det blåste rejält där nere vid vattnet. Vi promenerade omkring och njöt av att bara få vara vi och inte tänka på några som helst måsten.
Vadstena slott kunde vi inte gå in i då de inte hade öppet. Det kommer bli ett utflyktsmål senare i sommar. Tack älskling för de här 10 åren. Hoppas på många fler år tillsammans!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Tioåring bröllopsdag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: