Det har varit en ganska negativ ton i bloggen ett tag och därför tänkte jag i det här inlägget fokusera på det som faktiskt är bra.
– Barnen mår bra.
– Äntligen är min höft bra. Jag dömde hela matchen igår utan smärtlindring och jag kände ingenting. Bara jag återhämtat mig från min hjärnskakning ska jag ta tag i min träning igen. Det ser jag fram mot. Tuffa intervaller, hård styrka, distans, tempo.
– Det går bra inom fotbollen. Jag utvecklas varje match.
– Mitt inlägg om min fotbollsresa har visats 571 gånger.
– Jag ser fram mot att börja mitt nya jobb. Det ska bli kul!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Det är lätt att komma in i en negativ loop! Och man är ju bara människa. Men såklart är det bättre att fokusera på det som är bra och det man kan göra något åt!
  Du har en massa bra på g!
  Var försiktig med huvudet och ta det lite lugnt tills du mår bra :-).
  Kram Malin

 2. avatar

  Hoppas det går fint med återhämtningen efter hjärnskakningen!

 3. avatar

  Positive mind
  Positive life
  Positive vibe!!

 4. avatar

  Bra tänkt! Låt det positiva ta över.
  Krya på dig nu och var rädd om huvudet!

 5. avatar

  Det ör bra med possitiva saker såklart men det andra får lov att komma fram det oxå, man behöver pysa…ibland. Kramiz

 6. avatar

  vad läskigt med hjärnskakningen!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: