5 december 2023

Full fart i spåret

Idag var tanken att springa en mil i ett spår här i stan. Jag bestämde tempot och Rickard hängde såklart på. Mitt tempo är inget för honom. Jag hade riktigt pigga ben, det var en riktigt härlig känsla att orka springa så fort från start. Jag kände ingenting i höften och det var jag väldigt glad över.
Tyvärr fick jag kramp i magen så vid 6,5km fick jag bryta och börja gå istället. Sista 3,5 kilometrarna fick jag varva gång med löpning men till slut var det bara att gilla läget och promenera hela tiden istället.
Dagens lärdomar:
– att jag kan springa och att det mesta egentligen sitter i huvudet.
– att jag inte får slarva med att dricka vatten på dagarna.
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: