5 december 2023

Klump i magen

Det är lustigt det där hur allt kan se ut att vara som vanligt men egentligen så är det precis tvärtom. Idag har jag vaknat med en så dålig känsla, det är tur att jag är ledig idag. Jag önskar att jag kunde skriva av mig mer för jag behöver verkligen det, men jag kan inte. Tårarna vill bara rinna hela tiden, jag kan inte lyssna på min favoritmusik och jag känner mig rastlös och har ingen ro i kroppen. Jag ska försöka fokusera på annat nu, men det är så svårt… Ett pass pilates kanske.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Klump i magen

  1. Jag skulle föreslå en promenad, för frisk luft är alltid bra. Och plocka fram en gammal hederlig dagbok och skriv!! Även om ingen annan läser kan det kännas bättre! Stor styrkekram och jag hoppas du ska få må bra inom kort!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: