Jag jobbade till ett och sen var det bara att ta cykeln hem i rejäl motvind, fy vad jag tycker illa om motvind. Försöker peppa mig själv och tänka att ju mer motstånd, desto bättre träning. En stund låg jag i hängmattan och sen var det bara att ta tag i köket som är färdigtapetserat. Köksskåpet och pysselskåpet är städat men det är mycket kvar att röja undan. Vardagsrummet och vårt sovrum ska fixas imorgon så hela eftermiddagen/kvällen har vi flyttat på prylar och kånkat möbler. Jag har en massa förebilder och visa men tänkte att det blir roligare sen att se när allt är färdigt.
Det har varit en sådan där varm och härlig dag då jag hellre legat på badet. De har dock redan stängt för säsongen. Dåligt tycker jag, augusti ut kan det gärna vara öppet. 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    vad roligt med nya tapeter 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: