Sommaren dök upp på eftermiddagen så vi pallrade oss iväg till badet. Varken jag eller Rickard hade lust att bada men barnen hoppade glatt i. Haha, lagom till solen kom fram valde vi ändå att sitta under taket i skuggan…

Efter badet drog vi iväg till Smultronstället (igen). Förra året var vi där en gång men i år har det blivit fem gånger kanske. Tokiga i glass såklart! En gång till kommer det bli innan sommaren är slut. Tröttnar aldrig.
Både jag och Rickard tog glass med nötter i och jag fick en allergisk reaktion. Det har jag aldrig varit med om men är säker på att det var pekannötterna jag reagerade på. Just nötallergi tycker jag är lite obehagligt då det är så oberäkneligt.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  alltså wow, vad vacker du är människa! 🙂 och de där glassarna såg lite fööör goda ut, måste åka dit nån gång, hört mkt om det… vart är det nu igen?
  sv: ja, det var nog resans höjdpunkt! ^^

 2. avatar

  Så gott med glass!

 3. avatar

  Såå mysigt. 🙂 Typiskt att värmen kom när man börjat jobba

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: