27 mars 2023

2 december

Jag tänkte skriva godmorgon som rubrik men det är ju förmiddag nu så… Hur är det med er? Jag mår bra men är lite sömnig. Som vanligt blev det alldeles för sent igår kväll. Planer för den här dagen är bara softa men det ska också fotas till adventskalendern.
Vi var på stan en sväng igår och skulle köpa jeans till Samuel och det slutade med att det blev lite annat shoppat också, en lite gran till Idas rum bland annat.
På eftermiddagen kom mamma och brorsan till oss och vi övade på julsånger. Efter tre års ”tjat” fick jag äntligen till att vi kommer sjunga ”en stjärna lyser så klar”. Jag älskar verkligen texten på den sången, så fin!Fika
Fikapaus såklart med pepparkakor och saffransbullar.
Haha, jag måste berätta, det ringde en telefonförsäljare tidigare idag som ville sälja brandvarnare. Han undrade om jag har några husdjur och vi har en kanin. Säljaren sa ”det är inte så vanligt va? Med kanin alltså. Är den tam, kan man klappa den?” Jag fick ett skrattanfall som hette duga innan jag kunde hejda mig och svara på frågan. Det slutade med att han la på…
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “2 december

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: