När ni läser det här inlägget är jag på jobbet. Jag jobbar till fyra idag och ikväll ska Samuel laga mat med Rickard. Det blir spännande att se vad de hittar på för något. Under tiden de lagar mat är min tanke att springa intervaller. Korta och snabba är jag sugen på idag men vi får se vad coachen tycker. Jag känner mig alltid så trött och jag funderar ibland på hur trött jag skulle vara om jag inte tränade som jag gör. Som ett vrak kanske, hehe.
Hoppas att ni har en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag känner likadant ibland, HUR hade man mått i både kropp och knopp om man inte tränade. Fy!

 2. avatar

  Har oxå hunnit träna. Så skönt!

 3. avatar

  Duktig du är som tränar! 🙂
  Just nu håller jag i en superrolig tävling i samarbete med Nordicfeel där du kan vinna en rabattkod på 300 kronor! Tävlingsreglerna är superenkla, så vad gärna med om du vill! 🙂 Ha en fin kväll, kramis!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: