Idag drog Rickard med mig ut i skogen för ett stenhårt intervallpass. Det här är ett pass som jag kommer köra en gång i veckan nu fram till löptestet. Tanken var att jag ska få lite fart i mina ben så vi sprang korta intervaller mellan stolparna i spåret.  Springa mellan två stolpar så fort jag kan, joggvila mellan två stolpar och upprepa detta i 2,5km. Redan efter femte intervallen kände jag att det kommer bli tufft men att det är bara att köra. Ta fram de där knepen som jag tipsar er om ibland som det är så lätt att skriva om men svårare att göra själv ibland. Jag kände mig så nöjd efteråt, ett bra löppass och så känslan av att jag inte gav mig fast jag inget hellre ville. Det är värt att slita.
Ikväll kunde jag givetvis inte nöja mig med att bara läsa om pilates, körde ett pass tillsammans med Rickard och så efteråt hittade jag ett pass med boll som jag också ville testa. Så både löpning idag och nästan 1½ timme pilates. En bra träningsdag skulle jag vilja säga.

 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Bra jobbat =) Jag älskar intervaller! Inte under tiden, men känslan efteråt. Effektiv träning också, man behöver inte köra så länge om det är lite ont om tid =)
  Och ursäkta om det spamas lite här inatt, jag läser ikapp efter lite juluppehåll 😉 haha

 2. avatar

  Lät som ett bra intervallpass! Måste jag komma ihåg. Nu ska vi dock åka längdskidor i 3 dagar – så håll tummarna för bra väder!

 3. avatar

  Tittar in och önskar en underbar J U L !
  Kram Jenny

 4. avatar

  God Jul kram till dig och hela familjen!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: