29 november 2023

Årets näst sista dag

På rasten idag tog jag en härlig promenad längs med ån, älskar verkligen att gå där sommar som vinter. Efter jobbet åkte vi till stan. Barnen hade blivit lovade någon tavla att sätta upp på väggen, jag hämtade ut en lånekamera på Siba eftersom att det tar lång tid att fixa kameran. Den är skickad till en extern verkstad. Undrar om det inte blivit billigare att ge mig en ny kamera direkt. Tycker iallafall att det är en lång och tråkig väntan, jag tycker verkligen om den där kameran. Lånekameran är en Canon, har aldrig använt det och är lite skeptisk. Helt utan anledning egentligen då Nikon och Canon är jämförbara. Men det är som med Asics löparskor, vill inte ha några andra skor och samma sak är det med kameran. Det ska va´ Nikon. 
När vi kom hem så byggde jag med lego med Alex och när det var klart satt jag och Samuel och spelade tv-spel. Nu soffmys och efter hockeyn blir det ett pass pilates.
Hoppas ni haft en bra dag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Årets näst sista dag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: