Godmorgon, sitter här med mitt te och min skinkmacka och filurar  lite. Tänk att det här året snart är slut, 2015 har varit ett bra år på många sätt men också det jobbigaste på andra sätt.
2016 vill jag:
– att min familj får vara frisk.
– ta tag i mina sjuksköterskestudier
– träffa mina vänner mer.
– träna och fortsätta utvecklas som domare.
– gå kurs för att bli pilatesinstruktör.
Har ni satt upp några mål för nästa år?
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Mitt mål för i år, eller enda nyårslöfte, var att börja äta lite mer vegetariskt. Det har börjat bra med två helt vegetariska rätter denna veckan, och en fiskrätt =)
    Annars vill jag även gärna börja ta vara på tiden lite bättre och uppskatta den. För dålig på det. Och fokusera på jobb nu när jag äntligen är nästan klar med min vidareutbildning.

  2. avatar

    har inte hunnit tänka så mycket på det, men sant hoppas man får må bra, att man får vardagen och allt att fungera och att man får nya roliga mål att se fram emot

Kommentera

%d bloggare gillar detta: