Godmorgon! Igår åkte vi sent in till Maxi för att fixa de sista julklapparna från barnen. Ida var helt speedad och sprang runt och lyssnade inte alls. Jag hade en ängels tålamod fast jag var helt slut efter jobb och cykeltur till och från jobbet. Om det är något annars som kan få mig ur balans är just när jag är trött och barnen inte lyssnar. Ingen irriterad mamma här inte. En skön känsla!
När vi kom hem nattade vi barnen och så satte sig jag och Rickard och tittade på Svensson, Svensson med ett halvt öga, slog in julklappar och mumsade i oss mängder av skumtomtar.
Idag är det fullt ös, hela dagen. Köttbullar ska rullas och skinkan ska griljeras och så vill jag koka knäck. Häromdagen köpte jag roliga formar på IKEA så pepparkaksdekorationer ska också fixas. Ja så är det det där med städning också. Med andra ord har jag inte tid att sitta här.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Låter som en bra kväll och dag ändå, mys att skumtomta tillsammans =D

 2. avatar

  Tassar in och önskar dig en riktigt God Jul. Kramisar Tina

  1. avatar

   God Jul! Kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: