Jag blev galet sugen på julbord så i eftermiddag tog vi en omväg till affären och köpte skinka, rödbetssallad, räkor och julmust. Ida ville hjälpa till så hon rörde ihop omelettsmeten och la räkor på de kokta äggen.
Det blev så galet gott, årets första julbord är alltid det godaste, innan man hunnit tröttna på skinkan och rödbetssalladen.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Gud vad gott med julbord! Längtar tills jag kommer hem och får äta svensk julmat : )

 2. avatar

  Åh vad gott! Älskar julbord!

 3. avatar

  Det såg gott och mysigt ut 😍

 4. avatar

  Kan bara hålla med,
  årets första julbord
  smakar oftast bäst.
  Söt liten Ida 🙂
  Ha det gott // Lisa

 5. avatar

  Det där såg riktigt gott ut.
  Kram Mamma C

 6. avatar

  Mums!

 7. avatar

  Så gott! 😀

 8. avatar

  Men ohh så mysigt och gott

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: