27 mars 2023

Hallen

 

I samband med köksrenoveringen fick sig hallarna också sig en riktig makeover. Här kommer tre bilder från hur det såg ut innan.
Så här ser det ut nu. Först var både jag och Rickard lite rädda att det skulle bli för mörkt men så blev det inte. Jag är så nöjd! Huset fick verkligen ett lyft.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Hallen

  1. Så fint det vart, det ljusare gråa golvet?, är det borttaget eller har ni två nya golv?, vi har i alla fall lika golv i vår hall =D

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: