Äntligen har jag en ledig dag. Det har varit en riktigt tuff vecka och jag kommer inte göra om det här schemat. Tre dagar i rad och sen ledigt är mitt idealschema. Jag är hur trött som helst. Det är så konstigt det där hur jag kan vara så trött och ändå inte kunna somna. I måndags fick jag blodtrycksfall och var som en trasa på kvällen efter jobbet. Tror ni jag kunde somna? Inte en chans. Mycket märkligt, men det är väl som barnen när de fått vara uppe för länge, jag är övertrött.
Igår på rasten behövde jag rensa huvudet så jag tog en kort promenad och det hjälpte. På bilden ovan ser det ganska grått och trist ut men efter en liten stund tittade solen fram så jag fick en härlig promenad i solskenet innan det var dags att jobba igen. 
Planer för den här dagen: spela squash, koka knäck och så har Alex luciafirande på skolan på kvällen. Hoppas ni får en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Så härligt med ledig dag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: