Det blev varken squash eller knäck kokt idag. Istället var jag tvungen att lämna in min kamera för reparation då blixten gått sönder. Så tråkigt och jag känner mig så besviken över att den redan gått sönder efter så kort tid. Jag har alltid haft Nikon och min gamla kamera har råkat ut för både det ena och det andra och den fungerar fortfarande. I sämsta fall får jag tillbaka den först efter nyår….  Men det blev även bull- och chocolatechipcookiesbak.
Ikväll var vi och tittade på Alex lussefirande på skolan. De var så duktiga. Mysigt att se. Efteråt är det inte så kul. Alla verkar vara så rädda för att ens säga ett litet hej. Inklusive jag så jag klagar inte.
Eftersom att Samuel inte satt och spelade passade vi på att spela Just Dance. Jag har verkligen ingen taktkänsla men det är kul ändå. Bra träning också, pulsen går upp rätt bra. Och jag som egentligen skulle ha vilodag idag, hehe. Imorgon står det löpning på schemat, har inte sprungit sen i söndags så det blir kul.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad flitig du är, både med träning och bakning.
  Så trist med din kamera, har du en gammal att plocka fram så här inför jul och nyår?
  //Lisa

  1. avatar

   Ja jag har min gamla kamera så jag är inte helt kamera läs.

 2. avatar

  Vad tråkigt att blixten gick sönder!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: