I lördagskväll ville Samuel göra något. Det var för sent för att åka iväg någonstans så föreslog att baka pepparkakor. Alla barnen ville vara med och vi sjöng julsånger och tryckte ut hjärtan och stjärnor men också noshörningar, hajar och elefanter. Tjuvnallade lite på degen hör till. Iallafall barnen, den sista lilla biten slank ner i min mage, annars höll jag mig i skinnet. Jag brukar vara värst, hehe.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Så härligt med pepparkaksbak!
  Och att tjuväta lite deg, det är nästan ett måste=))

 2. avatar

  Vad mysigt! Jag bakar inga pepparkakor själv och tur är väl det för jag tror det mesta av degen hade hamnat i min mage 😉
  Kram Helén

 3. avatar

  Så mysigt och gott

 4. avatar

  Mysigt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: