2 oktober 2023

Pilatesaddict

Den vänstra bilden högst upp är min allra första teaser, lite kul att se skillnaden. Vinkel på fötterna, hur jag har armarna, att benen är lite böjda. Men även skillnaden på magen och mina armar. Här syns det verkligen hur mycket resultat träningen har gett. De här bilderna ska jag ta fram när jag får för mig att det inte händer något.
Jag började med pilates i början på april i år och ikväll funderade jag över hur lång tid det kommer dröja innan jag tröttnar och konstaterade att det kommer jag inte göra. Jag älskar att känna att jag blir starkare och starkare för varje gång jag gör programmen. Att det finns en helt annan kontroll över övningarna nu än när jag började. Jag kommer aldrig sluta!
Om ett halvår vill jag ha samma höjd på rygg och ben när jag inte håller i fotlederna som när jag håller.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Pilatesaddict

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: