I förmiddags sprang jag årets sista löppass. Det blev backintervaller uppför pulkabacken här hemma hos oss. När intervallerna var avklarade joggade jag och Rickard iväg i snön en stund, hur jobbigt som helst men med bra skor på fötterna så går det riktigt bra.
Om jag trodde att jag var klar när vi kom in så var det bara att glömma. Några styrkeövningar stod såklart på tur. Höga knän och lite släplöpning. Huvudfokus nu är explosivitet så det blir lite ensidig träning men det är det som behövs nu.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Men så härligt!!
    Ett gott slut på 2015 och ett gott nytt 2016 önskar jag er!
    KRAM

Kommentera

%d bloggare gillar detta: