Oj vad gravid jag ser ut på bilden hehe, så går det när man slappnar av i hela kroppen…. Gravid är det sista jag är. Jag ska bli smal, fit och komma i ännu bättre form än vad jag redan är. Ja så är det ju löptest och utmaningen som Rickard gav mig….
Caroline och barnen kom hit ikväll. Tanken var att vi skulle äta tacos och prata om Forever. Visst blev det tacosätande och lite prat om Forever men mest om träning och så slutade det med att vi körde ett hårt styrkepass. (Men det kommer i ett annat inlägg).  En grymt rolig kväll. Caroline är en sådan härlig tjej, en person som man blir så glad av att träffa.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Tacos går alltid i =) ja ni ser ju ut att ha trevligt tillsammans och det är ju viktigt när man tränar de ska var roligt och att man känner att ger en massa.
  Kram

 2. avatar

  Vi har också ätit tacos =D

 3. avatar

  Härligt med sånt sällskap som sprider glädje 🙂

 4. avatar

  GOTT 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: