Det är nu möblerat i köket. Rickard drog ett stort lass i lördags när jag var sjuk för att få ordning på allt. Jag tycker liksom inte att det ser ut som samma hus när det är så omgjort.
Någon dag tänkte jag att vi ska leta efter en kåpa till proppskåpet. Det borde finnas på något byggvaruhus tänker jag.
Men ju mer det ändras om här hemma desto mer vill jag fixa. Nya köksluckor, nytt badrum, nya ytterdörrar. Ja, önskelistan är lång och allt är inte ens realistiskt eftersom vi bor i hyresrätt. Dörrarna till exempel tror jag inte att vi får ta ner. Det ska väl matcha alla andra hus i området.
Det är i princip lika varmt som på midsommarafton i år. Hur konstigt som helst. Drömmen är en vit jul.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilken snygg duk!

 2. avatar

  Fina ljusstakar på bordet!!

 3. avatar

  Så fint ni pyntat

 4. avatar

  Mysigt!

 5. avatar

  mysigt! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: