Jag har aldrig sett mig som särskilt envis eller med en stark vilja men jag har konstaterat att jag besitter båda egenskaperna. Jag kan ibland känna mig mjäkig och att jag inte har några egna åsikter. Men, jag har motbevisat mig själv att jag inte alls är som jag tänker i mina hårda tankar om mig själv. En skön känsla faktiskt!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag är tjurig och envis men också snäll.
  En ganska bra egenskap faktiskt 🙂
  Kram!

 2. avatar

  Tack söta Hanna, jag fick en ganska okej dag med tanke på förkylning och ilningarna i axeln, men helt okej ändå. 😀
  Kram
  Ps. Härligt att vara envis, sån är jag med! 😀

 3. avatar

  Vilken härlig känsla det där är, vet precis hur den känns;)
  Kanske borde man öva på att vara snällare mot sig själv.
  //Annie

 4. avatar

  Härligt! Jag själv är envis som tusan. Åtminstone när jag det gäller mig själv 🙂
  sv: Visst är dem? :))

 5. avatar

  Heja dig!

 6. avatar

  Jag gillar också att bestämma! Tror man kommer ganska långt med att vara envis =)

 7. avatar

  Känner igen mej i det du skriver. Jag har märkt att jag gillar att bestämma hihi, min sambo brukar säga att jag kör över folk. Men jag säger att jag tar väl igen från mitt förflutna. Men jag är aldrig dum eller sårar nån för det finns inte i min värld =)
  Snön som vi har fått är ett nytt rekord, senaste gången vi hade så här mycket snö var på 60-talet, men i år knäckte vi det med 2 cm hihi. Det är kul, det har tydligen blivit en stor nyhet i USA. För dom har skrivit om det i en dagstidning.
  Ha en jätte bra dag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: