I helgen har det blivit mycket onyttigt men är det en speciell helg så är det. Vaniljsemla ikväll och en skål med godis. Mums! Vi har tittat på en gammal film: Min stora kärlek med Jack Black och Gwyneth Paltrow i huvudrollerna. Den är riktigt bra, med budskapet att det inte är ytan som är det viktiga utan hur man är på insidan.
För en liten stund sedan skickade jag iväg mitt arbete. Nu håller jag tummar och tår att den blir godkänd. Nu på nästa grej: Förbereda föreläsning. Sen måste jag plugga regler, regelprov och fortbildning vankas vid månadsskiftet.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Gud så gott! 🙂

 2. avatar

  Åh vilken bild. Mmm måste varit en underbar kväll!

 3. avatar

  Men va sugen man blev på godis och semla nu då! Inte bra såhär en måndagmorgon… 😉 Bara gott godis i skålen också!

 4. avatar

  Men vad gott det säg ut med semla ’ även med vanilj också 😀
  Själv är man ju inte alls förtjust i mandelmassa så det där är ju perfa !

 5. avatar

  Det lät gott med vaniljsemla, det har jag aldrig provat.
  Filmen Min stora kärlek har jag sett flera gånger och jag tycker också som du att den är väldigt fint.
  Lycka till med plugget, håller tummarna för att ditt arbete gick bra!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: