28 mars 2023

Vinterlandskap

Efter en hel natts snöande var buskarna på baksidan helt täckta av snö. Det ser så mysigt ut. Men plusgrader under dagen har gjort att det nu töat bort men vi har fortfarande hur mycket snö som helst. Kaninerna gillar också när det är snö och blir helt till sig i trasorna.
 Jag har mest pluggat idag. En av böckerna jag läser om palliativ vårdfilosofi retar författarna gallfeber på mig. Jag tycker de är helt ute och cyklar och dessutom tvärt emot forskning. Men tack vare den boken kanske jag kan kritisera mitt arbete och analysera så jag ska igenom den.  
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Vinterlandskap

  1. Men visst är det väl härligt med all snö som kommit? 🙂 Nu längtar jag efter, och ser fram emot, att få åka skidor igen! Åker du längdskidor? 🙂

    1. Jag älskar verkligen snön. Så länge jag slipper sitta i bilen. Det var länge sedan jag åkt skidor men tycker det är roligt.

  2. Intressant med palliativ vårdfilosofi hade också velat läsa en sådan kurs. Just som det du skriver mest för att granska vad som står i böcker.
    Här har vi också massa snö!

  3. Gud så vackra bilder! Snö är verkligen så fint och lyser upp så mycket vilket behövs nu i dessa månader då det är väldigt grått och att det känns långt till sommaren 🙁

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: