25 mars 2023

Aj, aj, aj

Två bra träningspass förlorar lite glädjen när jag var klantig nog att slå lillfingret i handtaget på löpbandet när jag sprang snabba intervaller förut. Jag kan böja fingret i alla fall så det är inte brutet i alla fall. En får vara glad för det.
Men bortsett från detta smärre missöde har jag gjort två bra träningspass. Igår blev det backdistans. Fem kilometer var väldigt jobbigt att springa med konstant uppförsbacke men det gav mycket också.
Idag blev det snabba intervaller, 20 stycken i hög fart och det gick riktigt bra. Imorgon blir det vilodag från löpningen men ett hårt pass styrka vill jag köra.
Efter maten fick jag ett akutsug efter socker som inte en apelsin kunde bota utan åt tre citronkakor. Så gott ju!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Aj, aj, aj

  1. Haha påminner mig om då min sambo snurra efter sin plånbok på morgonen då han skulle till jobbet för några år sedan, han leta och vart jättestirrig. SÅ notera jag att brödet låg i hallen, fråga honom varför, han vart stressad och svara typ att han inte vet varför. Så kolla jag i frysen och där låg hans plånbok, så det var därför brödet låg i hallen, han hade lagt fel, skratt

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: