I
morse klev jag upp tidigt för att städa och röja inför Alexander åtta-årskalas. Dammsuga, skura golv och så åkte julen ut från köket. Mina vita gardiner åkte fram men med tanke på vädret kan jag inte direkt påstå att det passar in. Det har kommit ganska mycket snö idag men imorgon är den nog borta. Plusgraderna har långsamt stigit hela dagen. Vädret är så konstigt, varannandagprincipen eller något med omväxlande varmt och kallt….
På kalaset var det tio barn inklusive våra så det var lagom. Alex var nöjd med sina presenter och kalaset så det blev en lyckad dag!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: