31 mars 2023

Pass 2: squash

Ibland slår vi på stort. Ett pass squash på eftermiddagen blev det utöver intervallerna tidigare. Idag körde vi riktigt hårt. Vi båda hade mycket att ge så vi kunde hålla ett högt tempo. Bästa passet nånsin i just den här träningsformen.
Kanske det var avgörande att vi valde en bana där andra kan se när vi spelar. Annars brukar jag vilja gömma mig lite men ska nog inte göra det i fortsättningen….
Vi båda valde visst orange
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Pass 2: squash

  1. åh vad roligt med squash!
    sv; jasså? själv tycker jag att gröten mättar mycket bättre istället haha! gillar det speciellt innan träning 🙂

  2. Åh vad roligt! Har en vän som börjat spela det hela tiden med sin pojkvän och säger att det ör en jättebra träningsform 🙂

  3. Det har jag aldrig någonsin spelat. Har dåligt bollsinne så det blir svårt att få någon att spela med, tror jag. Ser i alla fall väldigt jobbigt ut.
    /P

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: