Det är lätt att misströsta ibland och tänka att det händer ingenting men om jag tittar i arkivet och läser om hur jag tränade för ett år sedan eller bara i somras så är det stor skillnad. Det har hänt massor. Undrar var jag kommer vara i min träningsresa om ytterligare ett år.
Jag sprang intervaller på löpbandet idag, snabba sådana och det både kändes och gick bra. Älskar känslan jag får av träningen nu, en känsla av att klara allt! Helt rätt känsla med tanke på löptestet som väntar i februari. Men jag är nervös också, jag och löptest är inte en perfect match direkt.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: