Det känns som att min blogg mer och mer blir fokuserad på träning. Kanske skulle sadla om till helt renodlad träningsblogg. Så också i det här inlägget. Cykling till och från jobbet och efter det styrketräning i en timme, först 45 minuter högintensiv träning och sen en kvart lågintensivt. När jag gjorde övningarna så kände jag att jag har träningsvärk men det är inget som jag känner av i vardagen. Någon dag ska jag fota övningarna vi kör, det är styrka för hela kroppen och jag känner hur musklerna på ställen jag inte ens visste fanns får jobba.
Så här ser det ut:
– Benlyft
– Bicepscurl
– Övningar för bröstet
– Släplöpning
– Höga knän + jämfota hopp på madrass, dubbelvikt och enkel.
– Övningar för rumpa.
Antalet repetitioner har jag inte koll på, brukar tappa räkningen efter ett tag. Ni som vill komma igång med träning borde verkligen kontakta min man som är pt. HÄR är hans hemsida.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad duktig du är. Kul när man kommit igång ordentligt. Skulle med behöva.

 2. avatar
  anna säger:

  vad roligt att träna. jag längtar tills jag är frisk och kan träna

 3. avatar
  Anonym säger:

  Superbra gjort! Jag har gått med på en burpee-challenge…. sjukt jobbigt, men kul ändå! Nästa vecka tänker jag köra igång på allvar, har "ätit" upp mig i veckan efter fastan!

 4. avatar

  O kära nån… Blor svettig bara av att läsa det!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: