Jag har verkligen jobbat hårt med kosten och träningen. Alla julkilon som jag gick upp är borta, känns bra att det gick så fort.
1/1 såg det ut så här.
Vikt: 64,7 (+3kg)
Mage: 93,5 (+0,5 cm)
Midja: 76 (+2cm)
Lår: 59 cm (+2cm)
Stuss: 96 (+0,5)
Idag ser det ut så här:
Vikt: 61,5
Mage: 93 (-0,5cm)
Midja: 73 (-3cm)
Stuss: 94 (-2 cm)
Lår: 56,5 (3,5cm)
Grymt nöjd men jag vill givetvis mer. Jag vill bli fastare i kroppen och Rickard stenhårda styrketräning är ett steg på vägen dit. Igår la vi till flera övningar för baksida lår och rumpa. Jag kanske är galen men styrketräning är kul! Jag har kört hårt den här veckan så idag måste jag vila vilket jag egentligen inte alls vill men det är under vilan som kroppen bygger upp sig,
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Det är kul att verkligen se "svart på vitt" hur det går!
  Måttband ljuger ju inte.

 2. avatar
  anna säger:

  Du är grym, heja heja

 3. avatar
  Anonym säger:

  Kul!! Bra gjort!!

 4. avatar

  Vad duktig du är! Gick själv upp typ 5 kilo över julen, fasen! Inte är de borta heller. Men håller med om att styrketräning är kul! Men jag hade behövt någon som piskade på mig med träningen, då funkar jag som bäst. Annars tappar jag lätt gnistan, tyvärr.

 5. avatar

  Om jag ändå kunde skryta med samma sak? Men så är det inte. Sen ska jag erkänna att jag inte jobbat så väldigt hårt för det mer än i tanken. Jag är i alla fall tillbaka i vanlig rutin. Skönt!
  /P

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: