Är jag den enda som inte har vårkänslor så här i början på januari. I var och varannan blogg läser man om att slänga ut julen och ”vårpiffa” och vårkänslor hit och dit. Det är långt kvar till våren och det kommer säkerligen komma snö igen och bli kallt. Förstår inte riktigt. Nej mina ljusstakar får vara framme ett tag till och lysa upp i mörkret. Ljusslingan som sitter i vår en funderar jag på om den ska få sitta kvar året om. Den skriker inte direkt jul….
Men sen när våren väl är här får vasen och den fina lådan pryda bänken i köket. (De är från HM). På vår gata har vi både äppleträd och körsbärsträd och det skulle vara så fint att plocka in några kvistar och ha i vasen. Visst längtar jag efter vår, sol och värme men några vårkänslor i januari finns inte.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Hej Hanna! Tack för din kommentar på min blogg. Kan inte direkt påstå att vårkänslorna infinner sig här heller, men jag längtar:). Jag behöver ljuset känner jag, för att bli lite piggare. Kram Gabriela

  1. avatar

   Jag vill också ha ljuset. Det behövs verkligen.

 2. avatar

  Jag längtar efter våren just nu 😀
  Denna jul var inte alls som den brukar, helt konstigt känsla. Fick lixom ingen julkänsla så julen åkte ut snabbt

 3. avatar

  Mina ljusstakar står fortfarande kvar. Men åker nog ner snart.. Jag fyller år den 21 januari och då tycker jag faktiskt att julen är slut, men vårkänslor? Näää.

 4. avatar

  Vinter är ju inte riktigt vinter i Wales och våren kommer tidigare, så det är inte riktigt samma som i Sverige.

 5. avatar
  Anonym säger:

  Jag har heller inte vårkänslor, dom kommer först när snön smälter, fåglarna kommer tillbaka och den sär specielle lukten kommer! 😀

 6. avatar

  Enig med deg! Var i matbutikken 27.desember. De hadde fått inn fullt av fargerike primula. Nei nei nei, ikke enda 🙂 Vi må først ha jul litt til, så vil vi gjerne ha snø først 🙂 (bor på vestlandet/Norge, mild vinter…) Takk for kommentaren hos meg!

 7. avatar
  säger:

  God fortsättning!
  Vår?? Men vintern då? Jag missa julen då vi var på semester. Jo vi fira jul där men det var inte med julkänsla så det känns som den inte varit. Nu längtar jag till sportlovet och få åka upp till snö och åka längdskidor. Våren får vänta!!
  Kram Kia

 8. avatar
  Anonym säger:

  Haha jag har knappast några vårkänslor, men längtar efter våren, det gör jag allt. 🙂

 9. avatar

  Har verkligen inte de minsta vårkänslor! Vill ha vinter nu, sen får det bli vår. 🙂

 10. avatar

  Inga vårkänslor här ännu. Men i helgen åker nog julen ut 🙂

 11. avatar

  Vårkänslor redan nu? För mig börjar vårkänslorna inte infinna sig förrän knopparna börja synas, haha 😀

 12. avatar
  Anonym säger:

  Öööh jag lärde mig i skolan att våren börjar vid mars =P… Många kalendrar, m bilder, är ju uppbyggde på det med! I min barndomens tid så var det fortfarande vinter med snö januari och till mitten av februari, faktiskt! Dem som lever uppe i Norrland kollar på solen, när det börjar bli mer ljus än mörker så ser de som vår(ungerfär mitten av mars börjar det bli det, vårdagsjämning) och sen övergår det ju till att enbart vara ljus(då sommar)…
  Såå näää ingen jädrans vårkänsla är det i alla fall inte *lol*

 13. avatar

  Så fin blogg du har 🙂

 14. avatar

  Inga vårkänslor här heller, men otroligt trött på det röda överallt och tomtar så "våren" är framstädad ändå 😉 även om ljusslingor och stakar är kvar..
  Och här om dagen när vi kom ut och solen sken och fåglarna sjöng kändes inte våren allt för avlägsen ;(

 15. avatar
  Anonym säger:

  haha precis vad jag tänkte igår o så kom snöflingor idag 😉 nä jag visste de skulle komma kyla o snö igen men kände inte för julen mera. 🙂

 16. avatar

  Nä än är det långt till vår. Men nu är vi alla fall på "rätt sida":)
  Här fick snö i natt – första. Ungarna är lyriska:)!

 17. avatar

  Jag håller med dig, det är långt kvar! Samtidigt kanske det är lite överlevnadssträvan – det är så kallt, mörkt och ruggigt ute så att många vill fokusera på vad som komma skall 🙂 Men inga vårkänslor här heller – det är för bövelen snö överallt!

 18. avatar
  säger:

  nej gud, alldeles för tidigt för vårkänslor. Vänta till mars 😉

 19. avatar

  jag har också lite vårkänslor. =)

 20. avatar

  Jag har faktiskt vårkänslor! 🙂

 21. avatar
  säger:

  älskar färgerna

 22. avatar

  Samma här…inte har jag några vårkänslor nu inte, hihi….men julen har jag nästan slängt ut nu…i morgon åker det som är kvar väck….
  Köpte rosa tulpaner i går…och det kändes ju lite vårigt förstås ;))
  Kramis bia

 23. avatar

  Vårkänslor redan? Nono. haha. Önskar jag hade det dock 🙂
  sv: Absolut! :))

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: