Jag var så trött igår så gick och la mig innan nio med resultatet att jag somnade direkt men är klarvaken nu istället. Jag ligger och lyssnar på stormen som viner utanför fönstret och är glad åt att jag inte behöver vara ute. Snön som föll igår har nästan regnat bort nu. Så trist, jag vill ha riktig vinter ett tag i alla fall.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Hej!
  Kul att du hittade in till mig. Jag har läst "på" lite här hos dig och jag gillar din blandning av åsikter, liv o leverne.
  Jättetrevlig blogg!!!!
  Ha en fin söndag önskar
  elsamarianne

  1. avatar

   Kul att du gillar min blogg. 🙂 Tack detsamma.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: