Igår träffades jag och Caroline igen på Epresse house, den här gången för att prata lite om hennes företag och det hon jobbar med. Jag fick lite att tänka på, hur mycket mer intressanta saker jag kan engagera mig i. Fotbollen tar mycket tid och med tanke på mina roller inom det området så ligger mycket fokus där. Sen är det ju utmaningen som Rickard har gett mig. Den längtar jag efter att få sätta igång med på riktigt. 
Men idag är det fredag och idag har vi en riktig hemmadag. Vi tittade på film förut med barnen: High school musical, ganska larvig film men samtidigt lite charmig. I eftermiddag tänkte vi äta glass i stora lass, annars är dagen väldigt oskriven förutom att Samuel ska iväg till sin biopappa.
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Fin du är!

 2. avatar

  Låter som en skön dag! Kom just och tänka på att jag inte ätit en enda mjukglass i sommar faktiskt. Ha en skön kväll!

 3. avatar

  Låter som en trevlig fredag!

 4. avatar

  Vad trevligt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: