Ikväll har jag kört styrkeövningar för armarna i 35 minuter, det behövs då jag inte är så särskild stark i den delen av kroppen. Bicepscurl, axelcurl, hantelrodd och några andra övningar.
Balansövning med fyrakiloshantlar. Men man ska inte skoja med mig, då tappar jag fokus.
 
Aktiv vila genom att göra ett gäng situps.
Vi avslutade hela passet med två olika pass pilates. En bra träningsdag men jag längtar till jag kan köra igång med Rickards träningsprogram. 
 
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Bra gjort!
  Själv har jag varit ut och lufsat runt i skogen med en kompis 🙂

 2. avatar

  Duktig du är 🙂

 3. avatar

  Heja heja!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: