27 mars 2023

En kvällsrunda

Rickard är på en helt annan nivå än jag. Gammal elitlöpare som han är. Ikväll skulle han springa distans och jag hängde med fast på cykel. Milen sprang han på 41,30, det är riktigt bra! Det var härligt att vara ute efter några timmar i bil och aktiviteter med barnen.
Jag älskar såna här kvällar, strålande sol, värme och alla dofter som känns i luften.
Vill ni ha hjälp med att komma i form/gå ner i vikt/eller vad det nu är för mål ni har så tycker jag ni ska kontakta Rickard. Han vet vad han gör. HÄR är hans hemsida.
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En kvällsrunda

  1. Det är alltid inspirerande att läsa om mål som andra sätter upp med sin träning. Jag tycker om att vara ute och gå långa promenader med hundarna. Särskilt varma soliga sommarkvällar… Helt underbart. Fin söndagskväll till dig.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: