Idag åkte jag, brorsan, Alexander och Ida till Kopparvallen i Åtvidaberg och tittade på när Rickard dömde match i u21. Tyckte det var en rolig match att titta på. Det var perfekt väder också, solen sken men det var inte för varmt.
Alexander håller sig i närheten till oss men Ida är tuff och vandrar gärna iväg. Henne gäller det att ha koll på.Hon är inte det minsta rädd för att vara ensam på okända ställen. När vi kom hem fixade vi tacos och så har vi kört två program pilates, ett för mage och ett för ben. Känns skönt att ha gjort det.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag har spelat fotboll som barn.. men hade skosnören som gick upp hela tiden på skorna som jag hela tiden var tvungen att knyta. Hann inte spela så mycket pga det. I vuxen ålder har jag sparkat boll från hästryggen. 😉 Det var roligare 😉

 2. avatar

  sv: Jag förstår det, vi har det precis likadant ibland, vissa veckor. Men oftast är det roligt att planera tycker jag 😀

 3. avatar
  säger:

  åh va kul:D!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: