29 november 2023

Hopon-hopoff

Besöket på Aquaria var en besvikelse och vi funderade över om vi skulle åka hem eller hitta på något annat. Det går väldigt många sightseeingbåtar och vi funderade över att se Stockholm från vattnet. Först funderade vi på en båt men det visade sig att den bara gick från en station till en annan så det kändes inte som någon mening med det. Tanten i kassan hade riktigt tråkig attityd och dumförklarade mig för att jag frågade om det var någon idé att hoppa på just den båten. Lätt att veta det liksom när man är i Stockholm varje dag… Iallafall så blev det en annan båt hoponhopoff, hur smidigt som helst, bara hoppa på på valfri hållplats och åka med så långt man vill. Vi åkte hela varvet runt vilket tog en timme och då fick vi se bland annat en del av Gamla stan, Skeppsholmen och många museum. Vill man göra en tripp och gå på museum är det ett väldigt trevligt sätt att se många utställningar, Fotografiska, Vasamuseet, Junibacken med mera. Det var en riktigt trevlig tur som jag starkt rekommenderar.

 
 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Hopon-hopoff

  1. Vad kul ni verkar ha haft det! Fotografiska är grymt! Och Cosmonova på Naturhistoriska riksmuséet, bästa Stockholmsgrejen att göra!

  2. Jag gillar verkligen Södermalm =)… riktigt fint och mysigt stadsde som man skall besökal!! När vädret är mer soligt så ska man verkligen åka ut till någon av alla skärgårdarna som finns runt om <3 Några tips till nästa gång…

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: