Haha, jag hade två bilder från dagens träning att välja på, på den ena ser jag ut så här, en efterpassetbild och på den andra blundar jag. Den här var nog minst dålig.
Uppladdningen inför dagens träningspass med Rickard, Marcus och Laura var katastrofal, tre timmars sömn ungefär och 3 kanelbullar + melon och glass på badet. Jag hade inga förväntningar på passet alls.
Vi bestämde oss för att köra intervaller, 200 meter och 100 meter vila (ca 1,30) och måltiden på högst 50 sekunder. Första intervallen sprangs på 44 och sen varierade tiderna mellan 43-44 sekunder. Vi sprang tolv intervaller och de sista två sprang jag på 39 respektive 38 sekunder. Den sista tyckte Rickard att jag skulle ta på 35 och jag är övertygad om att jag hade klarat det om jag inte hade elva intervaller i benen innan. Men benen tog bokstavligen slut, det var som att springa mot en vägg och hur mycket jag än ville springa fortare så gick det inte. Galet nöjd är jag med passet. Vi sprang bra allihop.  
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    Duktig du är! 🙂

  2. avatar

    Så gött med löpning 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: