Mina nya jeans och nya tröja. Älskar kombon, särskilt med skinnjacka och ballerinaskorna.
I flera år har jag velat åka till Kärna Mosse och strosa runt så vi passade på att göra det idag. Det är egentligen ingen mosse utan ett kärr. Det är verkligen fantastisk natur.
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  fina bilder!:)

 2. avatar

  Fina bilder! 🙂

 3. avatar

  Wow, vilken härlig miljö där på mossen. Och vilken snygg outfit! Kul att du hittade till mig förresten så jag kunde kika in här.
  Ha en fortsatt skön lördagskväll!
  Kram Lena

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: