Idag fyller Rickards bror tjugo år så vi åkte dit för lite mat och tårta efter träningen. Det var så varmt att sitta i solen men efter ett tag hade solen gått ner så pass att det var skugga där vi satt och då blev det alldeles lagom. Så knäppt det där, när det är sol och varmt då klagar jag över det och när det är kallt är det också fel. Aldrig är jag nöjd…
Barnen har så roligt tillsammans, springer runt och leker och stojar. Efter ett par timmar tog energin slut hos oss föräldrar och vi packade in oss i bilen och åkte hem. Så galet trött och somnade en stund i sängen men så kom både Samuel och Ida och busade bredvid mig i sängen och då blev jag givetvis klarvaken. Så sur också, behöver verkligen sömnen. Kanske somnar ändå.
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Känner igen det där, är aldrig heller riktigt nöjd, speciellt inte när vi pratar väder 😉
  Kram
  Ingela

 2. avatar

  Ser verkligen somrigt ut! Njut!

 3. avatar

  Så mysigt med kalas!

 4. avatar

  Hehe, jag är likadan när det gäller vädret.. Man är aldrig nöjd tyvärr, men men 😀 Grattis till Rickard! Vilken fin dag det låter som. Härligt.

 5. avatar

  Haha, men det är ju så! Antingen är det för varmt eller för kallt 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: