Nu har jag äntligen den tuffa jobbveckan bakom mig och semester. Jag kände under den här veckan att jag inte vill jobba heltid. Helt slut var jag igår och tyckte jag hade mos i huudet..
Jag sitter i bilen nu i alla fall med laptopen i knät. Vi är på väg till Stockholm över dagen. Ett besök på fjärilshuset och Kaknästornet  är tanken.
Igår kväll tog jag och Rickard en promenad i kvällssolen. Jag hade ingen lust alls egentligen och mina ben var så trötta efter veckans all träning men det var skönt att komma ut en stund. Det är bra för återhämtningen med lite aktiv vila.
Hoppas att ni får en bra dag!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Fina bilder, njut av ledigheten:)

  2. avatar

    Ha en härlig semester 🙂

  3. avatar

    Så fin kvällssol.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: