Vi åkte iväg till flygvapenmuséet, vi ville göra något tillsammans då det är dags för Samuels årliga vecka med sin biopappa. Barnen gillar verkligen att vara där och vill testa allt.
Efter besöket åkte vi till McDonalds och åt lunch. Det är inte klokt vad jag är sugen på allt idag. Det förbrändes många kalorier igår och jag var lite slarvig med återhämtningen. Jag åt lagad mat, sista milen var jag så galet sugen på färsk potatis stekt i massor med smör och så halloumi på det, grymt gott men en aning för lite. Det får jag äta upp idag med att vara sugen på precis allt. 
Innan det var dags att skjutsa Samuel till biopappan stannade vi till på en lekplats. Barnen hade jätteroligt, lekte en lek i rutschkanan och så balansgång. Det har varit en härlig dag!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilken mysig dag ni verkar ha haft.
  Madeleine

 2. avatar

  Låter som en mysig dag! Och McDonalds lät t o m gott! Känner igen det där med att inte ha ätit tillräckligt efter träning… då blir man sugen på det mesta! Fast då har man ju förtjänat det 😉

 3. avatar
  säger:

  vilken härlig dag, det där med färskpotatisen lät riktigt gott

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: