29 november 2023

Minijoggen och Rickards lopp

Alex ändrade sig och ville springa så det blev inget Solliden för oss. Det kändes för stressigt. Loppet Alex skulle springa var 1,5 kilometer. Det var jobbigt, mitt på dagen i värmen som var men han gjorde det riktigt bra. Så kul att se!
I mål, där det väntade en medalj och piggelin. Riktigt svalkande och gott i värmen. Ida blev sotis över glassen så vi knallade bort till affären där hon fick en glass. Men hon skulle inte ha den nu utan sen. Tokiga lillfian, försökte förklara för henne att hon inte kunde vänta till sen då den smälter. Hon blev jättesur…
Rickard sprang 4 kilometer (jag snodde åt mig 9km, men mer om det loppet kommer i ett annat inlägg). Han ledde stort första kilometern men sen kom det en kille från Hosvlätt och snodde åt sig segern. En hedrande andraplats slutade Rickard på.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: