Ikväll fick jag lite annat att tänka på när det var dags för ett ad-uppdrag igen. Fick prova på att döma med headset och jag som är så pratsam annars blev ganska tyst. Skämt åsido, jag är inte van vid att prata med teamet under matchen utan bara när det händer något särskilt. Ytterligare en sån där sak som kommer när man blir mer van vid det. Det var kul iallafall!   
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Fin bild!

 2. avatar

  Kul med att lära sig nya saker och utmana sig själv. Jag kan känna likadant med headset, men man växer verkligen efteråt.

 3. avatar

  Åh vilken fin bild! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: