1 april 2023

27

Det 27:e passet pilates är avklarat och det blev enbart mage idag. Övningen ovan kallas ”teaser”, när jag började såg samma övning ut så här. Övning ger färdighet kan man lugnt säga. Imorgon ska jag döma match igen som assisterande i Rickards andra provmatch så då blir det ingen annan träning. Det ska bli kul att döma igen, har inte haft match sen i söndags.
Slänger in lite träningsinspiration, förut var min last klänningar men det är det inte längre. Nu är det träningskläder som är det roliga.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “27

  1. Så fina träningskläder!! D: Vill inte köpa nya saker nu då amningen gör att jag bara går ner och ner i vikt. Men är jag är stabil och slutat amma ska jag ha fina saker. Och de där träningsbyxorna var riktigt find 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: