31 mars 2023

En shoppingrunda

Toppen och hatten ovan shoppades men testade en annan hatt som jag lät hänga kvar. Jag ångrade mig däremot med den och beställde den från webshopen istället.
Jag tänker mig hatten till en femtiotalsinspirerad klänning och klackar men att den passar lika bra till linne och shorts. Shoppingrundan resulterade även i nya lakan till sängarna, badshorts till pojkarna, en klänning, ballerinaskor och en väska till Ida.
Vi åt lunch på Chili, det är ju så gott!
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En shoppingrunda

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: