Stort tack för alla peppande kommentarer i inlägget nedan. Jag kommer inte skriva ut här vad som hänt, det är alldeles för privat så vi lämnar det.
Jag har saknat bloggen lite så kommer börja uppdatera den som vanligt. Vi var iväg till New York Legends ikväll och tittade på Champions League finalen mellan Barcelona-Juventus. Jag har bara dåliga mobilbilder att bjuda på. Det blir inte bättre idag.
Annars sen sist har jag dömt match, idag dömde jag herrar div 6, en riktigt trevlig match med trevliga lag. Jag var inte så bra just löpmässigt men matchledarskap och mod satt där det skulle.
Imorgon ska jag ha min andra provmatch i damer div 2, det kanske blir en damdomare av mig ändå. 🙂 Det ska bli kul faktiskt.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Skönt och oavsett härligt att ha dig tillbaka.

 2. avatar

  så gott med hamburgare!

 3. avatar

  Lycka til på matchen idag. Det skulle vara grymt kul att se dig som FIFA-domare. 🙂
  Kram från Bror din

 4. avatar
  säger:

  Hoppas allt ordnar sig <3

 5. avatar
  säger:

  Trevligt att du är tillbaka! Den där hamburgertallriken såg riktigt god ut 🙂 Sköt om dig!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: